Decoratie

Uw woning is de plek waar u helemaal uzelf kunt zijn.

Al uw interesses en smaken komen samen tot één geheel: uw interieur. Decoratie kan hier natuurlijk niet bij ontbreken. Sterker nog, decoratieve elementen versterken uw smaak en interieur als de beste. Of u nu gaat voor een prachtig, uniek schilderij of – als u een Utrecht-liefhebber bent – voor een luxe Utrechtse borrelplank, bij De Koperen Bel bent u aan het juiste adres voor de mooiste decoratie.

Authentieke decoratie, van kaars tot snijplank en van schilderij tot dierenhuiden

Decoratie is een belangrijk aspect van uw interieur. Zo geeft het een unieke touch aan uw interieur, wat uw woning compleet eigen maakt. Of u nu een klassieke, romantische of landelijke stijl heeft of toch industrieel, stoer en modern: bij De Koperen Bel vindt u de decoratie waar u naar op zoek bent.

Ons assortiment bestaat vooral uit unieke en vooral authentieke producten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een dierenhuid, voor op de vloer of bijvoorbeeld over een fauteuil? Bij De Koperen Bel vinden wij het belangrijk dat u alleen de beste kwaliteit ontvangt. Daarom zijn al onze dierenhuiden, zoals koeienhuiden, rendierhuiden en schapenhuiden echt en authentiek. Ook onze 3D-schilderijen zijn van de beste kwaliteit en passen het beste in een stoer interieur. Onmisbaar voor de autoliefhebber! En voor de Utrecht-liefhebber hebben wij een aantal unieke, luxe souvenirs, zoals borrelplanken, onderzetters en kaarsen van de iconische Domtoren!

Bekijk eens het assortiment op onze website. Bent u benieuwd hoe de decoratie er in het echt uit zal zien? Kom dan eens langs in onze werkplaats/showroom in hartje Utrecht! Wij informeren u graag over alle mogelijkheden op het gebied van decoratie. Advies nodig? Ook daar helpen onze vakkundige werknemers u graag bij! Zo kunt u binnen de kortste keren genieten van uw unieke interieur, die 100% bij uw smaak past.

Offerte aanvragen    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

      Cart