Boomstamtafel Houten

Boomstamtafel Houten Wilt u ook de natuur in huis halen met een prachtige boomstamtafel? U bent zeker niet de enige. Voor een prachtige en unieke boomstamtafel in Houten bent u bij De Koperen Bel aan het juiste adres! In onze werkplaats maken wij elke boomstamtafel naar wens, vervaardigd volgens authentiek ambacht van de hoogste kwaliteit. Zo kunt u nog jarenlang van uw boomstamtafel genieten!

Hoe ziet uw perfecte eiken tafel in Houten eruit?

Een boomstamtafel staat bekend om de natuurlijke uitstraling en past in vrijwel elk interieur. Het komt goed uit de verf in zowel landelijke, rustieke interieurs of als eye-catchers in een stoer, strak interieur. Om er zeker van te zijn dat de boomstamtafel perfect in uw interieur in Houten past, kunt u ervoor kiezen om deze op maat te laten maken door De Koperen Bel. Om uw wensen op een rijtje te krijgen, gaan wij met u rond de tafel om te bespreken wat u precies wilt. Een ronde tafel, of toch liever een rechthoekige? Welke tint? En natuurlijk: liever een robuuste geborstelde een gladde, strakke afwerking? Vervolgens verwerken wij uw wensen voor in een ontwerp. Bent u het eens met dit ontwerp? Dan kan de productie plaatsvinden. Pas wanneer u 100% tevreden bent, zijn wij dat ook.

Over De Koperen Bel

De vakmensen van De Koperen Bel zorgen er graag voor dat uw boomstamtafel precies naar wens wordt gemaakt qua vormen en afwerkingen. In de ambachtelijke werkplaats vervaardigen we alle tafels volledig op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ieder meubelstuk geheel naar wens voor u op maat maken. En daar zijn we trots op!

Ook uw boomstamtafel in Houten laten maken door De Koperen Bel?

Heeft u interesse in een unieke boomstamtafel in Houten van de hand van de vakmensen van De Koperen Bel? Neem dan contact met ons op! Zo kunt u uw droommeubel werkelijkheid laten maken. Stel vrijblijvend al uw vragen of vraag meer informatie over onze mogelijkheden bij onze vakmensen.

Producten

    Cart