Tafels

Je eet er, je drinkt er, je hebt er gezellige gesprekken (maar ook serieuze gesprekken), je werkt er, je ontspant er: uw tafel is met recht het middelpunt van de kamer.

U wilt dan natuurlijk graag dat uw tafel precies bij uw wensen en de rest van het interieur past. Met pre-gefabriceerd meubilair kan het nog wel eens een lastige klus zijn om dé perfecte tafel te vinden. De oplossing: laat uw tafel op maat maken! De Koperen Bel is een ambachtelijke werkplaats in hartje Utrecht, waar onze ervaren meubelmakers uw houten meubelen op maat maken. Dankzij onze jarenlange ervaring maken wij ieder meubelstuk geheel naar wens. En daar zijn we trots op!

Van ovaal tot rechthoek en van eiken tot teak

Of het nu gaat om een eettafel, salontafel, bartafel of sidetable: De Koperen Bel maakt het graag voor u! Voordat we met alle liefde voor u aan de slag gaan, moeten er nog wel wat keuzes gemaakt worden. Welke vorm moet de tafel bijvoorbeeld hebben? Rechthoekig, rond, of toch een unieker, ovaal of bootvormig exemplaar? En welk soort hout past het beste bij uw wensen? Suarhout, eiken, of toch liever teak? En welke afwerkende lak mag erop? Al deze keuzes liggen natuurlijk aan uw wensen, maar ook aan de omgeving waarin de tafel gebruikt zal worden. Zo is het belangrijk dat de tafel bij de rest van het interieur past, dat het tafelblad op de juiste hoogte staat en dat het formaat niet te groot is. Samen met u gaan we rond de tafel, waar we een ontwerp op maat voor u maken. Gaat u hier akkoord mee? Dan duiken wij onze werkplaats in om uw unieke tafel te realiseren!

Neem eens een kijkje op onze website om te zien wat we voor u kunnen realiseren. Ziet u niets wat bij uw wensen past? Ook dan kan De Koperen Bel iets voor u betekenen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze werkplaats. Zo kunt u binnenkort genieten van een unieke tafel op maat als echte eye catcher in uw woning!

Offerte aanvragen    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

      Cart