Eiken tafel Zeist

Eiken tafel Zeist Bent u op zoek naar dé perfecte eiken tafel in Zeist voor in uw woning, als echte eye-catcher?  Voor prachtige eiken tafel in Zeist bent u bij De Koperen Bel aan het juiste adres! In onze werkplaats maken wij elke tafel naar wens, vervaardigd volgens authentiek ambacht van de hoogste kwaliteit. Hierdoor weet u zeker dat uw nieuwe, handgemaakte en unieke tafel helemaal bij uw stijl en interieur past en dat u er lang van kunt genieten!

Hoe ziet uw perfecte eiken tafel in Zeist eruit?

Bij het op maat laten maken van uw unieke eiken tafel moeten een aantal keuzes worden gemaakt. Om uw wensen op een rijtje te krijgen, gaan wij met u rond de tafel om te bespreken wat u precies wilt. Een ronde tafel, of toch liever een rechthoekige? Welke tint? En natuurlijk: liever een robuuste geborstelde een gladde, strakke afwerking? Vervolgens verwerken wij uw wensen voor in een ontwerp. Bent u het eens met dit ontwerp? Dan kan de productie plaatsvinden. Pas wanneer u 100% tevreden bent, zijn wij dat ook.

Over De Koperen Bel

De vakmensen van De Koperen Bel zorgen er graag voor dat uw eiken tafel precies naar wens wordt gemaakt qua vormen, kleuren en afwerkingen. In de ambachtelijke werkplaats vervaardigen we alle houten meubelen volledig op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ieder meubelstuk geheel naar wens voor u op maat maken. En daar zijn we trots op!

Ook uw eiken tafel in Zeist laten maken door De Koperen Bel?

Heeft u interesse in een unieke eiken tafel in Zeist van de hand van de vakmensen van De Koperen Bel? Neem dan contact met ons op! Zo kunt u uw droommeubel werkelijkheid laten maken. Stel vrijblijvend al uw vragen of vraag meer informatie over onze mogelijkheden bij onze vakmensen. Wij horen graag van u!

Producten

    Cart