Kast op maat Houten

Kast op maat [pb-city]Heeft u interesse in een kast op maat in Houten ? Bij De Koperen Bel bent u hiervoor aan het juiste adres. Of het gaat om een kast in uw slaapkamer of een wandkast in uw woonkamer. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. De Koperen Bel is specialist in het maken van kasten op maat. Wij zijn niet alleen geschikt voor het fabriceren, ook kunt u bij ons terecht voor een ontwerp. Ook helpen wij u graag met het volledig uitwerken van eventuele eigen ideeën.

Een kast die volledig aansluit op uw wensen!

De kast op maat in Houten bij De Koperen Bel is van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij hebben een breed assortiment, zo kunt u een kast in elke gewenste maat en kleur bestellen. Het grote voordeel van een kast op maat is dat deze volledig voldoet aan uw wensen. Ook is het mogelijk om zo een kast onder uw trap te plaatsen, zo kunt u deze ruimte toch nuttig gebruiken.

Kies voor De Koperen Bel voor uw kast op maat in Houten !

De vakmensen van De Koperen Bel denken graag met u mee over een kast op maat in Houten . Van het maken van een ontwerp tot het produceren van de kast nemen wij al uw zorg uit handen. Ook komen wij graag bij u langs, zodat u voorzien kan worden van een persoonlijk advies. In onze werkplaats vindt u een ruim assortiment, waar u gerust een kijkje kan komen nemen! Kies voor De Koperen Bel als u gegarandeerd hoge kwaliteit wilt tegen een betaalbare prijs.

Neem snel contact ons op

Voor een kast op maat in Houten neemt u snel contact op met de vakmensen van De Koperen Bel. Zij beschikken over jarenlange ervaring en zo kan er een droomkast voor u worden gerealiseerd! Voor vragen of meer informatie kunt u bij ons terecht.

Producten

    Cart