Kasten

Wil je graag uw spullen uit het zicht of juist tentoonstellen in een opengewerkte kast?

Uw kast is een echte blikvanger in de ruimte en is naast een functioneel meubelstuk ook nog eens een mooie toevoeging in de ruimte. U wilt dan natuurlijk wel dat uw kast naadloos op de rest van uw interieur aansluit. Het vinden van de perfecte kast klinkt misschien als een uitdaging, maar De Koperen Bel helpt u hier graag bij. Bij ons bent u aan het juiste adres voor prachtige kasten die geheel op maat voor u gemaakt kunnen worden. Zo heeft u altijd een uniek meubelstuk dat ook nog eens precies bij uw wensen en interieur past!

Wat komt erbij kijken?

Het vinden van dé perfecte kast kan een lastige opgave zijn. De ene kast heeft precies het goede formaat, maar de lades zitten niet op de juiste plek. Bij de andere kast heeft u hetzelfde probleem: de lades zijn goed, maar het formaat is veel te groot. De oplossing hiervoor: uw kast op maat laten maken! De Koperen Bel is een ambachtelijke werkplaats in hartje Utrecht, waar onze ervaren meubelmakers uw houten meubelen op maat maken. Dankzij onze jarenlange ervaring maken wij ieder meubelstuk geheel naar wens. En daar zijn we trots op!

Bij het uitkiezen van uw het ontwerpen van uw nieuwe kast moet u aan veel verschillende aspecten denken. Bijvoorbeeld in welke gewenste ruimte hij komt te staan en wat dat betekent voor het uiterlijk van uw nieuwe kast. Heeft u bijvoorbeeld een interieur met industriële elementen? Dan is een kast met strakke elementen iets voor u. Als u een landelijk interieur heeft, staat een kast van mooi stoer hout er goed tussen. Ook voor klassiek, trendy of modern is er altijd een mooie kast te ontwerpen. Of het nu gaat om een boekenkast, een (tv-)dressoir, een kledingkast of een buffetkast: wij bij De Koperen Bel gaan graag voor u aan de slag!

Neem eens een kijkje op onze website om te zien wat we voor u kunnen realiseren. Ziet u niets wat bij uw wensen past? Ook dan kan De Koperen Bel iets voor u betekenen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze werkplaats. Zo kunt u binnenkort genieten van een unieke kast op maat als echte eye catcher in uw woning!

Offerte aanvragen    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

      Cart