Lampen

Een onmisbaar element in uw ruimte is natuurlijk het licht.

Het is daarmee ook meteen één van de opvallendste elementen in uw huis – en dat verdient natuurlijk een mooie designlamp die perfect bij uw interieur past! Voor de allermooiste lampen bent u bij De Koperen Bel aan het juiste adres. Of uw smaak nu meer klassiek of landelijk is of juist modern, in ons uitgebreide assortiment aan designlampen vindt u de lamp die perfect bij u past.

Van kandelaar tot bolvormig mozaïekspel: designlampen voor iedereen!

Een opvallende lamp kan de uitstraling van uw ruimte een flinke oppepper geven. Als u voor een designerlamp gaat, is het namelijk een echte (letterlijke) eye catcher. Als u voor een bepaald motief gaat op de omhulling van de lamp, kan er zelfs een prachtig schouwspel van licht ontstaan! Juist voor deze lampen bent u bij De Koperen Bel aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u verschillende soorten lampen, waaronder staande lampen in de vorm van een cilinder, prachtige bolvormige mozaïeklampen, hanglampen en losse lampenkappen.

Onze designlampen bestaan uit een samenspel van mozaïekelementen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Afhankelijk van wat er in uw interieur past, kunt u kiezen uit de kleuren wit, goud en gekleurd, afgewerkt met bijvoorbeeld schelpen, gebroken schelpen, (goed afgewerkte) glasscherven. Deze verschillende afwerkingen zijn beschikbaar in verschillende patronen, waardoor er altijd wel iets voor u bij zit!

Bekijk eens het assortiment op onze website. Bent u benieuwd hoe de lampen er in het echt uit zullen zien? Kom dan eens langs in onze werkplaats/showroom in hartje Utrecht! Wij informeren u graag over alle mogelijkheden op het gebied van lampen. Advies nodig? Ook daar helpen onze vakkundige werknemers u graag bij! Zo kunt u binnen de kortste keren genieten van een prachtige designlamp, volledig naar wens.

Offerte aanvragen    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

      Cart