Maatwerk meubelen Bunnik

Maatwerk meubelen Bunnik Bent u op zoek naar dat ene perfecte meubel? Voor prachtige maatwerk meubelen in Bunnik gaat u naar De Koperen Bel! In onze werkplaats maken wij elke kast of stoel volledig met de hand, waarbij uw wensen centraal staan. Al onze maatwerk meubelen in Bunnik zijn van zeer hoge kwaliteit, vervaardigd volgens authentiek ambacht. Hierdoor weet u zeker dat uw meubel helemaal bij uw stijl en interieur past.

Zo maken wij uw meubelen op maat in Bunnik

Wilt u een meubel op maat, en vertrouwt u dit aan De Koperen Bel toe? Als eerst gaan wij met u rond de tafel om te bespreken wat u precies wilt. Welke vormen, kleuren en afwerkingen vindt u het mooist? Vervolgens verwerken wij uw wensen voor maatwerk meubelen in het ontwerp. Na eventuele aanpassingen aan het ontwerp kan de productie plaatsvinden. De laatste stap is de afwerking en kleur van het meubel. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Uiteindelijk beslist u zelf over uw meubel, zodat u 100% tevreden zult zijn met het resultaat.

Over De Koperen Bel

De vakmensen van De Koperen Bel zorgen er graag voor dat uw meubel precies naar wens wordt gemaakt qua vormen, kleuren en afwerkingen. In de ambachtelijke werkplaats vervaardigen we alle houten meubelen volledig op maat. Elke tafel, stoel of kast wordt met de hand gemaakt en is leverbaar in elke mogelijke kleur. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ieder meubelstuk geheel naar wens voor u op maat maken. En daar zijn we trots op!

Ook uw maatwerk meubels in Bunnik laten maken door De Koperen Bel?

Heeft u interesse in maatwerk meubels in Bunnik van de hand van de vakmensen van De Koperen Bel? Neem dan contact met ons op! Zo kunt u uw droommeubel werkelijkheid laten maken. Stel vrijblijvend al uw vragen of vraag meer informatie over onze mogelijkheden bij onze vakmensen. Wij horen graag van u!

Producten

    Cart