Maatwerk meubels De Bilt

Maatwerk meubels De Bilt Bent u op zoek naar een uniek meubel voor in uw woonkamer of eetkamer? Voor prachtige maatwerk meubels in De Bilt bent u bij De Koperen Bel aan het juiste adres! In onze werkplaats maken wij elke kast of stoel volledig met de hand, waarbij uw wensen centraal staan. Al onze maatwerk meubels in De Bilt zijn van zeer hoge kwaliteit, vervaardigd volgens authentiek ambacht. Hierdoor weet u zeker dat uw meubel helemaal bij uw stijl en interieur past en dat u er lang van kunt genieten!

Hoe maken wij uw maatwerk meubels in De Bilt precies?

Als eerst gaan wij met u rond de tafel om te bespreken wat u precies wilt. Welke vormen, kleuren en afwerkingen vindt u het mooist? Vervolgens verwerken wij uw wensen voor maatwerk meubels in De Bilt in het ontwerp. Na eventuele aanpassingen aan het ontwerp kan de productie plaatsvinden, inclusief afwerking naar keuze. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij adviseren u graag! Uiteindelijk beslist u natuurlijk zelf over uw meubel. Pas wanneer u 100% tevreden bent, zijn wij dat ook.

Over De Koperen Bel

De vakmensen van De Koperen Bel zorgen er graag voor dat uw meubel precies naar wens wordt gemaakt qua vormen, kleuren en afwerkingen. In de ambachtelijke werkplaats vervaardigen we alle houten meubelen volledig op maat. Elke tafel, stoel of kast wordt met de hand gemaakt en is leverbaar in elke mogelijke kleur. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ieder meubelstuk geheel naar wens voor u op maat maken. En daar zijn we trots op!

Ook uw maatwerk meubels in De Bilt laten maken door De Koperen Bel?

Heeft u interesse in maatwerk meubels in De Bilt van de hand van de vakmensen van De Koperen Bel? Neem dan contact met ons op! Zo kunt u uw droommeubel werkelijkheid laten maken. Stel vrijblijvend al uw vragen of vraag meer informatie over onze mogelijkheden bij onze vakmensen. Wij horen graag van u!

Producten

    Cart