Maatwerk tafel Maarssen

Maatwerk tafel Maarssen Op zoek naar die ene perfecte tafel voor in uw woon- of eetkamer? Voor een prachtige maatwerk tafel in Maarssen gaat u naar De Koperen Bel! In onze werkplaats maken wij elke tafel of stoel volledig naar uw wens. Onze tafels zijn van zeer hoge kwaliteit, vervaardigd volgens authentiek ambacht. Hierdoor weet u zeker dat uw nieuwe, unieke tafel helemaal bij uw stijl en interieur past!

Zo maken wij uw maatwerk tafel Maarssen

Als eerst gaan wij met u rond de tafel om te bespreken wat u precies wilt. Welke vormen, kleuren en afwerkingen vindt u het mooist? Vervolgens verwerken wij uw wensen voor uw maatwerk tafel in Maarssen in een ontwerp. Na eventuele aanpassingen aan het ontwerp kan de productie plaatsvinden. De laatste stap is de afwerking en kleur van het meubel. Ook kan er een laklaag worden aangebracht om uw tafel zo lang mogelijk te beschermen tegen beschadigingen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, maar uiteindelijk beslist u zelf over uw meubel. Zo kunt u 100% tevreden zijn met het resultaat, en een leven lang genieten van uw prachtige nieuwe tafel.

Over De Koperen Bel

De vakmensen van De Koperen Bel zorgen er graag voor dat uw meubel precies naar wens wordt gemaakt qua vormen, kleuren en afwerkingen. In de ambachtelijke werkplaats vervaardigen we alle houten tafels volledig op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij iedere tafel geheel naar wens voor u op maat maken. Geen opdracht is ons te gek, en daar zijn we trots op!

Ook uw maatwerk tafel in Maarssen laten maken door De Koperen Bel?

Heeft u interesse in een maatwerk tafel in Maarssen van de hand van de vakmensen van De Koperen Bel? Neem dan contact met ons op! Zo kunt u uw unieke droommeubel werkelijkheid laten maken. Stel vrijblijvend al uw vragen of vraag meer informatie over onze mogelijkheden bij onze vakmensen. Wij horen graag van u!

Producten

    Cart