Meubelen op maat Maarssen

Meubelen op maat Maarssen De zoektocht naar dat ene perfecte meubel kan eindeloos lijken. Maar het is zeker niet onmogelijk! Voor meubelen op maat in Maarssen gaat u naar De Koperen Bel. In onze werkplaats maken wij elke kast of stoel volledig met de hand, waarbij uw wensen centraal staan. Hierdoor weet u zeker dat uw meubel helemaal bij uw stijl en interieur past. Al onze meubelen op maat in Maarssen zijn van zeer hoge kwaliteit, vervaardigd volgens authentiek ambacht. Kortom: uw perfecte meubel van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs vindt u bij De Koperen Bel.

Zo maken wij uw meubelen op maat in Maarssen

Wilt u een meubel op maat, en vertrouwt u dit graag aan De Koperen Bel toe? Wij zorgen er graag voor dat uw meubel helemaal naar wens is, waarbij ook goede klantenservice belangrijk is. Allereerst gaan wij met u rond de tafel om te bespreken wat u precies wilt. Vervolgens verwerken wij uw wensen voor de meubelen op maat in Maarssen in het ontwerp. Na eventuele aanpassingen aan het ontwerp kan de productie plaatsvinden. De laatste stap is de afwerking en kleur van het meubel. Vindt u het lastig om een keuze te maken voor al deze aspecten van het meubel? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Uiteindelijk beslist u zelf over uw meubel.

Over De Koperen Bel

De vakmensen van De Koperen Bel zorgen er graag voor dat uw meubel precies naar wens wordt. In de ambachtelijke werkplaats vervaardigen ze houten meubelen volledig op maat. Elke tafel of kast wordt met de hand gemaakt en is leverbaar in elke mogelijke kleur. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ieder meubelstuk geheel naar wens voor u op maat maken. En daar zijn we trots op!

Schakel De Koperen Bel in voor uw meubelen op maat in Maarssen

Heeft u interesse in meubelen op maat in Maarssen aan de hand van de vakmensen van De Koperen Bel? Neem dan contact met ons op! Zo kunt u uw droommeubel werkelijkheid laten maken. Stel vrijblijvend al uw vragen of vraag meer informatie over onze mogelijkheden bij onze vakmensen. Wij horen graag van u!

Producten

    Cart