Meubelmaker Nieuwegein

Meubelmaker [pb-city]De Koperen Bel is de meubelmaker in Nieuwegein voor uw bank, stoel of keuken. In de ambachtelijke werkplaats wordt elke tafel of kast met de hand gemaakt. Wij maken het meubel volledig op maat en is snel leverbaar in elke mogelijke kleur. Wij realiseren niet alleen meubels voor in huis, maar ook voor in kantoren. U kan een enkel meubel door ons laten maken, maar ook een (kleine) serie meubels is mogelijk. Bij De Koperen Bel zijn de mogelijkheden eindeloos.

Verzekerd van expertise en jarenlange ervaring

De meubelmakers van De Koperen Bel verzorgen u maatwerk. Wij bedenken en ontwerpen meubels, maar het is ook mogelijk om alleen de productie uit te laten voeren door ons. Om een mooi meubel te kunnen maken, is er veel kennis nodig over verschillende materialen. Bij De Koperen Bel bent u verzekerd van expertise en jarenlange ervaring. Wij zijn de meubelmaker in Nieuwegein die uw meubel in elk gewenste kleur, materiaal en maat kunnen maken.

Hoe gaat de meubelmaker in Nieuwegein te werk?

Allereerst wordt er een werktekening gemaakt van een meubel door de meubelmaker in Nieuwegein . Op deze tekening staan alle maten vermeld en de materialen die gebruikt gaan worden. Alle ideeën worden met u besproken, om volledig aan uw wensen en eisen te kunnen voldoen. Nadat de nodige aanpassingen zijn gedaan, gaat de meubelmaker aan de slag met het maken van het meubel. Het is echt vakwerk en hier is veel ervaring voor nodig.

Wij realiseren graag het droommeubel voor u!

Wilt u geen standaard meubel, maar iets unieks? Laat uw meubel dan maken door de vakmensen van De Koperen Bel. Neem snel contact met ons op voor uw vragen of meer informatie. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder. Met de kennis van de meubelmaker in Nieuwegein en uw wensen en eisen wordt uw droommeubel gerealiseerd!

Producten

    Cart