Meubelmakerij Bunnik

Meubelmakerij [pb-city]Meubelmakerij in Bunnik De Koperen Bel realiseert graag het droommeubel voor u! Zijn de meubels die aangeboden worden in winkels niet volledig naar uw zin? Het voordeel van ons is dat het meubel volledig aansluit op uw wensen en dat het volledig bij het interieur van uw huis past. Wij bieden u de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs en de vraag van de klant staat van begin tot eind centraal.

Realiseren van uw gewenste meubel

De meubelmakerij in Bunnik is uitgerust met ervaren vakmensen die het gewenste maatwerk mogelijk maken. Uw wensen en onze expertise zullen het gewenste meubel realiseren. Aan het begin maakt de meubelmaker een tekening, waarin uw wensen worden vastgelegd. Deze eerste ideeën worden met u besproken. Na eventuele aanpassingen gaan we door naar de volgende stap, de productie. Ook tijdens de productie wordt er regelmatig contact gehouden met u, omdat er nog kleine aanpassingen gedaan kunnen worden wanneer dat nodig is. Als laatst wordt de kleur en afwerking aangebracht aan het meubel. Zo wordt uw meubel op maat gemaakt in de meubelmakerij in Bunnik .

Een advies op maat!

In onze werkplaats wordt het meubel vervaardigd. De vakmensen in de meubelmakerij in Bunnik hebben kennis over veel verschillende materialen, daarom heeft u bij ons keus uit een ruim assortiment. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij nodigen u graag uit om hout uit te komen zoeken of helpen u graag bij het kiezen van materiaal. Elk interieur is anders en daarom is ook ons advies een kwestie van maatwerk.

Wij gaan graag samen met u aan de slag!

Wilt u een uniek meubel? Laat uw meubel ontwerpen door de vakmensen van de meubelmakerij in Bunnik of laat uw zelfontworpen meubel produceren door ons. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos, dus voor meer informatie en vragen kunt u contact met ons opnemen of langskomen in de winkel. Wij gaan graag samen met u aan de slag om uw droommeubel te maken.

    Cart