Meubels op maat Houten

Meubels op maat Houten ]Wilt u een uniek meubel die in uw interieur past? Voor meubels op maat in Houten gaat u naar De Koperen Bel. Elk kast of stoel wordt volledig met de hand gemaakt, waarbij de vraag van de klant centraal staat. Het voordeel van een meubel op maat laten maken is dat deze volledig aansluit op uw wensen. Wij bieden meubels op maat van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. De Koperen Bel is het juiste adres voor meubels op maat in Houten !

Een advies op maat

Onze vakmensen hebben een brede kennis over veel verschillende materialen, zo kunnen wij het mogelijk maken om mooie meubels op maat in Houten te maken. Onze expertise en uw wensen kunnen het gewenste meubel realiseren. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en welke mogelijkheid het meest geschikt is voor u. Uiteindelijk beslist u zelf over uw meubel.  

Een meubel die volledig aansluit op uw wensen

Wij hebben een ruime keus voor meubels op maat in Houten . Allereerst bedenken en ontwerpen wij de meubels. Dit ontwerp wordt eerst door u goedgekeurd, voordat wij verder gaan naar de productie. Na eventuele aanpassingen kan de productie plaatsvinden. Tijdens dit proces wordt er regelmatig contact met u gehouden en kan er ook nu nog aangepast worden waar nodig. Dit alles om een meubel te creëren die volledig aansluit op uw wensen. De laatste stap is de afwerking en kleur van het meubel, ook hier beslist u zelf over.

Wij helpen u graag zo snel mogelijk!

Neem contact op met De Koperen Bel voor meubels op maat in Houten . Zo kunt u uw droommeubel werkelijkheid laten maken. Stel vrijblijvend al uw vragen of vraag meer informatie over onze mogelijkheden bij onze vakmensen. Wij horen graag van u!

Producten

    Cart