Meubilair op maat Nieuwegein

Meubilair op maat Nieuwegein Bent u op zoek naar een ambachtelijke vakman voor het maken van meubilair op maat in Nieuwegein en omstreken? Hiervoor bent u bij De Koperen Bel aan het juiste adres. In onze werkplaats maken wij elke kast of stoel volledig met de hand, waarbij uw wensen centraal staan. Al onze meubelen op maat in Nieuwegein zijn van zeer hoge kwaliteit, vervaardigd volgens authentiek ambacht. Zo weet u zeker dat uw meubel helemaal bij uw stijl en interieur past én dat het meubel een leven lang mee zal gaan!

Het proces van meubilair op maat in Nieuwegein laten maken

Als eerst gaan wij natuurlijk met u rond de tafel om te bespreken wat u precies wilt. Uw wensen staan immers centraal! Welke kleur vindt u bijvoorbeeld mooi, en wilt u graag een matte of juist een glanzende afwerking? Naar aanleiding van dit gesprek verwerken wij uw wensen voor het meubilair op maat in het ontwerp. Na eventuele aanpassingen aan het ontwerp kan de productie plaatsvinden. Vindt u het lastig om een keuze te maken voor al deze aspecten van het meubel? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden. Uiteindelijk beslist u zelf over elk aspect van uw meubel.

Over De Koperen Bel

De vakmensen van De Koperen Bel zorgen er graag voor dat uw meubel precies naar wens wordt. In de ambachtelijke werkplaats vervaardigen we uw houten meubelen volledig op maat. Elke tafel, stoel of kast wordt met de hand gemaakt en is leverbaar in elke mogelijke kleur. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ieder meubelstuk geheel naar wens voor u op maat maken. En daar zijn we trots op!

Schakel De Koperen Bel in voor uw meubilair op maat in Nieuwegein

Heeft u interesse in meubilair op maat in Nieuwegein aan de hand van de vakmensen van De Koperen Bel? Neem dan contact met ons op! Zo kunt u uw droommeubel werkelijkheid laten maken. Stel vrijblijvend al uw vragen of vraag meer informatie over onze mogelijkheden bij onze vakmensen.

Producten

    Cart