Tafel op maat Maarssen

Tafel op maat Maarssen Bent u al een tijdje op zoek naar dé perfecte tafel voor in uw woning, maar lijkt deze niet te bestaan? Laat uw tafel in Maarssen dan op maat maken! In de werkplaats van De Koperen Bel maken wij elke tafel en zelfs stoelen volledig met de hand, waarbij uw wensen centraal staan. Hierdoor weet u zeker dat uw meubel helemaal bij uw stijl en interieur past. Al onze tafels zijn van zeer hoge kwaliteit, vervaardigd volgens authentiek ambacht.

Hoe ziet de tafel op maat in Maarssen van uw dromen eruit?

Wij zorgen er graag voor dat uw tafel op maat in Maarssen helemaal naar wens is, waarbij ook goede klantenservice belangrijk is. Allereerst gaan wij met u rond de tafel om te bespreken wat u precies wilt. Welk type hout? Een glanzende afwerking of toch liever robuust? Vervolgens verwerken wij uw wensen voor de tafel in een ontwerp. Na eventuele aanpassingen aan het ontwerp kan de productie plaatsvinden. De laatste stap is de afwerking en kleur van het meubel. Wij kunnen u ook adviseren over de mogelijkheden. Uiteindelijk beslist u zelf over uw meubel!

Over De Koperen Bel

De vakmensen van De Koperen Bel zorgen er graag voor dat uw tafel precies naar wens wordt gemaakt. In de ambachtelijke werkplaats vervaardigen ze houten meubelen volledig op maat. Elke tafel of stoel wordt met de hand gemaakt en is leverbaar in elke mogelijke kleur en afwerking. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ieder meubelstuk geheel naar wens voor u op maat maken. En daar zijn we trots op!

Ook een tafel op maat in Maarssen laten maken door De Koperen Bel?

Heeft u interesse in een tafel op maat in Maarssen die volledig voldoet aan uw wensen, van de beste kwaliteit? Neem dan contact met ons op! Zo kunt u uw droommeubel werkelijkheid laten maken. Stel vrijblijvend al uw vragen of vraag meer informatie over onze mogelijkheden bij onze vakmensen. Wij horen graag van u!

Producten

    Cart